try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%
insight-online.nl

Neuro-4-coaching

Als je hersengolven uit balans zijn, zijn je hersenstofjes (ook wel neurotransmitters genoemd) dat meestal ook.

Met neuro-4-coaching help ik jouw brein fit te worden en te blijven door de chemie in je brein te optimaliseren, waardoor de interne communicatie van je brein soepeler gaat verlopen.

De neurotransmitters spelen een belangrijk rol bij die interne communicatie. Het zijn de chemische boodschappers in ons hoofd. We kunnen met behulp van een uitgebreide vragenlijst vaststellen hoe het met de neurotransmitters in jouw brein is gesteld. (De Neurotransmitter profielbepaling van Eric Braverman). Zijn er tekorten? Is dat structureel of incidenteel? Wat is jouw dominante neurotransmitter? Ook kunnen we via een laboratorium test de staat van de neurotransmitters vaststellen.

Disbalans in de neurotransmitters kan een scala aan klachten opleveren: angst, moeheid, traagheid van denken, geheugenverlies, verlies aan daadkracht, spierpijn, spier zwakte, ziekelijk zijn en nog vele andere klachten kunnen hiermee samenhangen.

Als we weten hoe de onderlinge verhouding tussen de neurotransmitters in je brein is, kunnen we gericht met behulp van natuurlijke middelen en methodes de balans tussen de neurotransmitters herstellen en de eventuele tekorten opheffen.

Daardoor wordt je brein weer fit en herstelt de interne communicatie. Je brein functioneert weer optimaal zodat jij alles uit het leven kunt halen wat er in zit.

Neurofeedbacktraining, gerichte orthomoleculaire ondersteuning door voedingssupplementen, EMDR, EFT, NLP en energetische meditatie zijn methodes die je helpen het evenwicht in je hersenchemie, en daarmee in jezelf, te herstellen.