try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%
insight-online.nl

Welkom bij Insight

Welkom bij Insight - Centrum voor Empowerment

Insight is in 1997 gestart en inmiddels uitgegroeid tot een Centrum voor Empowerment

Ik help je uitzonderlijk lekker in je vel te komen door aan de basis van je zijn, je brein, verandering mogelijk te maken. Zo leg je een stevig fundament voor zelfvertrouwen, succes, geluk en vrede in je leven .

Dat doe ik met behulp van YOGA VOOR JE BREIN (NeurOptimal Neurofeedbacktraining) , HERSENCHEMIE OPTIMALISEREN (Neurotransmitter optimalisatie) en LOSLAAT COACHING.

Deze gecombineerde aanpak is bijzonder effectief.

Insight helpt je oplossingen te vinden waar dat nodig is.

Waarom Insight?

Bij Insight vind je een luisterend oor. De tijd om je verhaal te doen. De ruimte om aan verandering te werken. De rust om dat in je eigen tempo te doen. We zijn persoonlijk betrokken bij jou en bij ons werk en zorgen ervoor dat we steeds op de hoogte zijn van en zo mogelijk werken met de nieuwste ontwikkelingen in ons werkveld.

Onze aanpak gaat net dat stapje verder, omdat we ons richten op de kern in plaats van op de symptomen. We werken integraal vanuit een holistische mensvisie. Op creatieve en speelse wijze combineren wij neurofeedbacktraining, psychologische kennis en orthomoleculaire geneeskunde tot een uiterst effectieve aanpak. Persoonlijke ervaring, humor en resultaatgerichtheid brengen de inspiratie.

Wat het doel is en hoe we dat gaan bereiken bepalen we samen. Daarmee hebben we een heldere basis om goed met elkaar te kunnen werken en daadwerkelijk iets voor elkaar te krijgen ... Daar gaat het tenslotte om.

Ga je mee op reis?

Bij Insight vind je verschillende Empowerment Trajecten om mee aan de slag te gaan. Wat je ook kiest, we zorgen ervoor dat het contact tussen jou en Insight effectief, inspirerend en persoonlijk is.

Zie het als een reis die we samen ondernemen.

Ga je mee op reis?