try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%
insight-online.nl

Emotionele klachten overwinnen

Heb je last van emotionele klachten?

Het is logisch dat je die emotionele klachten kwijt wilt. Ze bezorgen jou en je omgeving immers (emotioneel en fysiek) ongemak, dat je het liefst oplost.

Wat houdt je tegen om jouw klachten los te laten? Misschien is het de angst voor het onbekende? Misschien geloof je er gewoon niet in dat je er van af kunt komen? Misschien weet je niet goed hoe, of heb je al van alles gedaan dat niet heeft geholpen? Er kunnen allerlei reden zijn waarom je blijft rondlopen met jouw klachten.

Wat je allemaal al gedaan hebt en niet werkt
- erover praten met een goede vriend lucht op, maar lost niets op
- wegdrukken en net doen alsof er niets aan de hand is maakt je ziek
- in je dagboek schrijven lucht op, maar lost niets op
- ademhalingsoefeningen doen ontspant, maar lost niets op
- traditionele behandelingen zijn vaak pijnlijk, langdurig en niet altijd
effectief.

Wat is er anders aan mijn aanpak?
Mijn aanpak is complementair aan en ook een alternatief voor de reguliere behandeling van emotionele klachten. Ik werk met de nieuwste methodes en technieken uit Amerika (zoals EFT en EMDR) in combinatie met neurofeedbacktraining en neuro-4-coaching. De verschillende methodes versterken elkaar, wat leidt tot een zeer effectieve en uiterst vriendelijke behandelmethode met in relatief korte tijd heel goede resultaten.

Hoe werkt het?
We werken met neurofeedbacktraining, orthomoleculaire therapie en psychologische begeleiding in een gecombineerde aanpak. Daarmee kunnen we jou uiterst effectief helpen je emotionele klachten de baas te worden.