try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%
insight-online.nl

Wie ben ik

Mijn naam is Marijke van Dellen.

Als neurofeedbacktrainer, natuurgeneeskundig therapeut en psychologisch therapeut help ik kinderen, jongeren en volwassenen rust, focus en helderheid in het hoofd te krijgen. Je klacht regeert niet meer over je leven, maar je krijgt zelf weer de regie in eigen hand.

Als slaapcoach help ik je (weer) lekker en gezond te slapen.

Ik gebruik daarbij NeurOptimal® neurofeedbacktraining, neuro-4-coaching en mindsetcoaching.

De volgende opleidingen en ontwikkeltrajecten heb ik doorlopen;

Neuro-energetisch therapeut
Aan de Academie voor Polyenergetische therapie heb ik de 4-jarige HBO opleiding neuro-energetische psychologie en psychofysiologie ( HBO Medische vakken) gedaan.

Gecertificeerd Master Neurofeedbacktrainer
Ik was niet tevreden met de resultaten die mijn cliënten behaalden met alléén therapie. Daarom ben ik verder gaan zoeken naar andere methodes die duidelijk meer en blijvend resultaat geven. Dat heb ik gevonden in neurofeedbacktraining.

In 2005 werd ik gecertificeerd neurofeedbacktrainer door het Zengar Instituut in Canada. In 2007 behaalde ik daar de 'advanced graad' en in 2008 werd ik 'Master Neurofeedbacktrainer.'

Natuurgeneeskundig bio-neuro-therapeut
De natuurgeneeskunde biedt ook een waardevolle aanvulling. Deze 4-jarige HBO opleiding heeft mij deskundig gemaakt op het gebied van hersenchemie. De invloed van lichaamseigen stoffen (neurotransmitters en hormonen) op het centrale zenuwstelsel. Belangrijk is natuurlijk vooral de kennis over hoe je de hersenchemie positief kunt beïnvloeden, zodat jij als mens weer beter in je vel komt te zitten.

Ik combineer deze kennis nu met neurofeedbacktraining, waardoor de resultaten nog diepgaander zijn.

Jarenlange ervaring
In 1997 startte ik met mijn eigen praktijk, destijds in Utrecht.
Sinds 2005 ben ik mij voornamelijk gaan richten op neurofeedbacktraining en alles wat met het brein en de gezondheid van het brein te maken heeft. Behalve uit gedegen kennis kan ik ook putten uit een jarenlange praktijkervaring waarin ik honderden cliënten uit heel Nederland heb geholpen hun klachten van AD(H)D, slecht slapen, angst en moeheid te overwinnen.


Mijn passie en focus in mijn werk ligt op het verbeteren van jouw situatie door het vergroten van de fitness en de gezondheid van jouw brein. Door middel van neurofeedbacktraining, neurotransmitter optimalisatie, gerichte voedingssuplementen, therapie/coaching. Ik haal na al die jaren nog steeds veel voldoening uit mijn werk, omdat ik zie hoe goed de resultaten zijn van mijn aanpak, ook op langere termijn.