try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%
insight-online.nl

Vitaal Oud

Wil jij ook je cognitieve vermogens zo veel mogelijk behouden als je ouder wordt? Zie je ook het schrikbeeld voor je van ouderen die alles vergeten en niet meer zelfstandig kunnen functioneren? Wil je dat echt niet en proberen te voorkomen?

We zijn erg gewend om ons lijf te trainen. Bewegen, wandelen, zwemmen, pilates. Zeker goed. Ook zijn we er op gebrand om er jong uit te blijven zien. Huid verbetering en huid verjonging, een mooie haar kleur, jonge kleding. Ons gewicht uiteraard, we letten op at we eten. Het helpt allemaal. Maar ....... we vergeten het aller belangrijkste orgaan in ons lijf: ons brein. Want wat heb je aan een strak getraind lijf als je brein het niet meer kan bijbenen? Niet zo heel veel toch?

Kan je je brein dan ook trainen? Jazeker, met behulp van NeurOptimal neurofeedbactraining blijft je brein jong en fris. Je blijft door de training steeds nieuwe neurale verbindingen maken, je geheugen en cognitieve vermogens blijven in stand of verbeteren door een serie trainingen.

Kan je je brein ook voeden? Jazeker, ook dat kan. Met behulp van neuro-4-assesment en neuro-4- coaching werken we aan het optimaliseren van de chemische stokjes in je brein. Resultaat: je brein gaat optimaal functioneren, waardoor je kunt blijven rekenen op je verstand.

Spreekt je dit aan?
Dan heb ik mijn programma Vitaal Oud voor jou gemaakt.