try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%
insight-online.nl

Anneke Life changing

We zijn aan het werk gegaan met NeurOptimal en mindsetcoaching. Ook bekeek ik de staat van haar neurotransmitters en gaf adviezen hoe die verder te optimaliseren. De training paste zich aan aan wat haar brein liet zien. Gaf feedback op het juiste moment om zo haar brein uit te nodigen zichzelf te reorganiseren. Gaande weg ging het beter met haar. Ze nam ontslag bij haar toenmalige baan in de thuiszorg en meldde zich, met angst en beven, aan voor de eerste pedicureopleiding. Dit was na 15 trainingen, 2x per week. De opleiding, dat was natuurlijk wel een dingetje: durf ik dat wel, kan ik dat wel, tril ik niet te veel? We zijn rustig doorgegaan met trainen, met een veel lagere frequentie van 1x per twee weken, daarna 1x per maand en veel later alleen een maal per jaar in het najaar, als zij er behoefte aan had.

Om een lang verhaal kort te maken: op dit moment heeft zij een bloeiende pedicure praktijk met een clientenstop omdat ze niet meer mensen kan hebben. Zij heeft verschillende extra aantekeningen gehaald en kan vele mensen met verschillende klachten helpen. Zij is zelfstandig, rijdt zelf met haar eigen auto door heel Nederland en ....tankt ook zelf. Haar relatie is in een prettig rustig vaarwater terecht gekomen. Ze zit gewoon echt lekker in haar vel, zo lekker als nog nooit eerder in haar leven. Van haar oude jeugdtrauma heet zij geen last meer.

Zo af en toe (1x per jaar) komt zij nog een paar NeurOptimal trainingen doen. Gewoon, omdat ze het lekker vindt om haar brein te trainen.