try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%
insight-online.nl

Gezond slapen en lekker in je vel

Kan jij je hoofd niet 'af' zetten? Lig jij daarom veel te vaak en lang wakker terwijl je de volgende dag weer top-fit moet zijn? Heb je al van alles gedaan wat niet heeft geholpen en heb je weinig vertrouwen meer in de hulpverlening? Wil je toch wel graag van je slapeloosheid af en weer lekker in je vel komen?

Dan heb ik mijn slaapprogramma voor jou gemaakt!

Als Breinfitness Specialist, NeurOptimal neurofeedbacktrainer en Neuro-4-Coach train en voed ik je brein, zodat je brein weer optimaal kan functioneren. Ik help je brein uit de 'groef' van niet slapen te komen. Resultaat: Blijvend Goed Slapen, Vitaliteit en Vervulling.

In 20 weken begeleid ik je één-op-één (jij en ik samen) in een intensief programma. Doel van het programma is het herstel van jouw slaap. Maar het programma biedt zoveel meer: we pakken jouw slaapprobleem op verschillende niveaus: in je brein, in je lijf, je denken en voelen (mentaal/emotioneel) en je bestaan (spiritueel). Resultaat: diepgaande heling op al deze niveaus, blijvend goed slapen en de start van een nieuw leven vol vitaliteit en vervulling.

Waarom deze brede aanpak? Omdat ik er oprecht van overtuigd ben dat alleen dán je slaapproblemen definitief tot de verleden tijd gaan behoren.

Ik heb voor dit programma een aparte website ontwikkeld: http://www.slaapclinic.nl
Ik wil je graag uitnodigen daar verder te lezen over de inhoud, aanpak en de drie fases waar het programma uit bestaat.